- kjøtt: bilde oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- kjøtt: bilde publisert av Anne Eilertsen (SNL)
- blodmat: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- blodmat: oppdatert av Ola Nordal (SNL)
- blodmat: oppdatert av Kari Kamrud Jahnsen
- ytrefilet: oppdatert av Kjersti Kanestrøm Lie (SNL)
- entrecôte: oppdatert av Kjersti Kanestrøm Lie (SNL)
- slakt: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- kjøtt: oppdatert av Åsmund Gram Dokka (SNL)
- kjøtt: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- slakt: publisert av Laila Aass (NMBU)
- lammekjøtt: bilde oppdatert av Ida Scott (SNL)
- lammekjøtt: oppdatert av Ida Scott (SNL)
- blodmat: Anne Eilertsen (SNL) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Eva Narten Høberg (NIBIO)
- innmat: oppdatert av Steinarr Sommerset
- innmat: oppdatert av Steinarr Sommerset
- innmat: oppdatert av Steinarr Sommerset
- innmat: bilde oppdatert av Steinarr Sommerset
- innmat: oppdatert av Steinarr Sommerset
- blodmat: bilde oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- blodmat: bilde publisert av Anne Eilertsen (SNL)
- blodmat: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- blodmat: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- medaljong - kjøttstykke: oppdatert av Kari Kamrud Jahnsen
- innmat: bilde oppdatert av Kari Kamrud Jahnsen
- innmat: oppdatert av Kari Kamrud Jahnsen
- finke: oppdatert av Kari Kamrud Jahnsen
- finke: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- karré - kotelettrad: bilde oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- karré - kotelettrad: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- medaljong - kjøttstykke: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- innmat: bilde publisert av Anne Eilertsen (SNL)
- innmat: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- finke: oppdatert av Line Marie Berteussen (SNL)
- innmat: oppdatert av Line Marie Berteussen (SNL)
- medaljong - kjøttstykke: oppdatert av Line Marie Berteussen (SNL)
- karré - kotelettrad: oppdatert av Line Marie Berteussen (SNL)
- finke: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- innmat: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- medaljong - kjøttstykke: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- karré - kotelettrad: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- indrefilet: oppdatert av Halvard Hiis (SNL)
- stresskjøtt: oppdatert av Line Marie Berteussen (SNL)
- dyrekjøtt: oppdatert av Gunn Hild Lem (SNL)
- dyrekjøtt: bilde publisert av Gunn Hild Lem (SNL)
- dyrekjøtt: Gunn Hild Lem (SNL) godkjente et endringsforslag fra Jon Vidar Bergan
- flesk: bilde publisert av Gunn Hild Lem (SNL)
- flesk: Gunn Hild Lem (SNL) godkjente et endringsforslag fra Jon Vidar Bergan
- medaljong - kjøttstykke: bilde publisert av Gunn Hild Lem (SNL)
- stykningsdel: oppdatert av Gunn Hild Lem (SNL)
- medaljong - kjøttstykke: Gunn Hild Lem (SNL) godkjente et endringsforslag fra Jon Vidar Bergan
- stykningsdel: bilde publisert av Gunn Hild Lem (SNL)
- stykningsdel: Gunn Hild Lem (SNL) godkjente et endringsforslag fra Jon Vidar Bergan
- mørning: Anne Eilertsen (SNL) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Jon Vidar Bergan
- lammekjøtt: oppdatert av Ida Scott (SNL)
- lammekjøtt: Ida Scott (SNL) godkjente et endringsforslag fra Jon Vidar Bergan
- T-beinsteik: oppdatert av Erik Bolstad (SNL)
- brissel: oppdatert av Kari Kamrud Jahnsen
- kjøtt: Anne Eilertsen (SNL) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Annechen Bahr Bugge (OsloMet)
- kjøtt: oppdatert av Ola Nordal (SNL)
- medaljong - kjøttstykke: kommentar lagt til av Anne Eilertsen (SNL)
- T-benstek: oppdatert av Gunn Hild Lem (SNL)
- noisette: oppdatert av Odd Egil Hoprekstad
- kjøttekstrakt: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- kjøttekstrakt: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- oksekjøtt: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- slakteri: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- kjøttkontroll: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- karré - kotelettrad: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- karré - kotelettrad: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- kuldeforkortning: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- noisette: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- noisette: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- destruksjonsverk: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- entrecôte: Ida Scott (SNL) godkjente et endringsforslag fra Karl Robin Vidén
- medaljong - kjøttstykke: kommentar lagt til av Vegard Jensløkken
- filet: kommentar lagt til av Anne Eilertsen (SNL)
- ytrefilet: kommentar lagt til av Anne Eilertsen (SNL)
- indrefilet: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- ytrefilet: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- ytrefilet: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- indrefilet: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- indrefilet: kommentar lagt til av Anne Eilertsen (SNL)
- indrefilet: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- filet: oppdatert av Ida Scott (SNL)
- filet mignon: oppdatert av Ida Scott (SNL)
- filet: Anja Zawadzka Persvold redigerte og publiserte et endringsforslag fra Karl Robin Vidén
- filet: oppdatert av Anja Zawadzka Persvold
- filét: Anja Zawadzka Persvold redigerte og publiserte et endringsforslag fra Karl Robin Vidén
- filet mignon: Anja Zawadzka Persvold redigerte og publiserte et endringsforslag fra Karl Robin Vidén
- filet mignon: Anja Zawadzka Persvold redigerte og publiserte et endringsforslag fra Karl Robin Vidén
- filet mignon: oppdatert av Anja Zawadzka Persvold
- indrefilét: kommentar lagt til av Karl Robin Vidén
- ytrefilét: kommentar lagt til av Karl Robin Vidén
- filét: kommentar lagt til av Karl Robin Vidén
- mørbrad: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- brissel: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- medaljong - kjøttstykke: oppdatert av Anne Eilertsen
- medaljong - kjøttstykke: oppdatert av Anne Eilertsen
- cœur de filét: oppdatert av Erik Bolstad
- flesk: oppdatert av Guro Djupvik
- coeur de filét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- coeur de filét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- filét mignon: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- filét mignon: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- filét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- filét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- ytrefilét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- indrefilét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- bibringe: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- finke: oppdatert av Guro Djupvik
- finke: oppdatert av Guro Djupvik
- innmat: oppdatert av Guro Djupvik
- entrecôte: oppdatert av Guro Djupvik
- buklist: oppdatert av Guro Djupvik
- dyrekjøtt: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- brissel: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- flesk: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- finke - Rett av innmat: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- innmat: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- entrecôte: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- bibringe: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- buklist: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- bibringe: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- stykningsdel: publisert av Laila Aass (NMBU)
- kjøtt: Guro Djupvik godkjente et endringsforslag fra Birger Svihus (NMBU)
- innmat: Erik Bolstad godkjente et endringsforslag fra Birger Svihus (NMBU)
- destruksjonsverk: oppdatert av Guro Djupvik
- mørning: Gunn Hild Lem redigerte og publiserte et endringsforslag fra Svein Askheim
- flesk: kommentar lagt til av Georg Kjøll
- flesk: kommentar lagt til av robin haugan