Restauranten ble i 2012 den første i Skandinavia til direkte å motta to stjerner i den franske restaurantguiden Guide Michelin, 15 måneder etter åpningen. I 2016 ble Maaemo, sammen med Geranium i København, den første restauranten i Norden som ble tildelt tre stjerner i guiden. Kjøkkensjef Esben Holmboe Bang ble samtidig en av de yngste som har oppnådd denne utmerkelsen.
Maaemo var ute av Michelinguiden da restauranten stengte i 2019 for å flytte til nye lokaler i Bjørvika. Umiddelbart etter gjenåpningen i 2020 fikk restauranten igjen tre Michelinstjerner. I 2021 fikk restauranten også Michelinguidens grønne kløver, som er en utmerkelse for gastronomi og bærekraft.
I tillegg til gode omtaler i nasjonal og internasjonalpresse mottok Maaemo i 2012, som første norske restaurant, The Nordic Prize for årets beste restaurant i Norden. I 2015 vant Maaemo enda en gang denne prestisjetunge prisen.
Kommentarer
Kommentarer til artikkelen blir synlig for alle. Ikke skriv inn sensitive opplysninger, for eksempel helseopplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Det kan ta tid før du får svar.
Du må være logget inn for å kommentere.