Næringsmiddelteknologi
B
G
H
K
- kaliumacetat – E261
- kaliumalginat – E402
- kaliumbenzoat – E212
- kaliumdisulfitt – E224
- kaliumhydrogensulfitt – E228
- kaliumhydroksid – E525
- kaliumlaktat – E326
- kaliumnitrat – E252
- kaliumnitritt – E249
- kaliumpropanat – E283
- kalsium-5'-ribonukleotider – E634
- kalsiumalginat – E404
- kalsiumaskorbat – E302
- kalsiumbenzoat – E213
- kalsiumhydrogensulfitt – E227
- kalsiumpropanat – E282
- kalsiumsulfitt – E226
- kantaxantin – E161g
- karmosin – E122
- karoten
- karragenan – E407
- katalaseprøve
- kjøling
- klaringsmidler
- kli
- konserver
- konservering – næringsmidler
- konserveringsmidler
- kurkumin – E100
N
S
T
Sist oppdatert
- askorbinsyre - E300: oppdatert av Anne Eilertsen (SNL)
- askorbinsyre - E300: oppdatert av Einar Skarstad Egeland (Nord)
- emulgator: oppdatert av Mari Paus (SNL)
- emulgator: oppdatert av Einar Skarstad Egeland (Nord)