Jacob Young

Faktaboks

Jacob Young
Født
14. juli 1970, Lillehammer
Død

Jacob Young er en norsk jazzmusiker, gitarist og komponist. Han studerte ved The New School i New York under blant andre Jim Hall, og spilte med en rekke fremtredende amerikanske musikere. Han debuterte med This Is You i 1995 og har senere utgitt en rekke album under eget navn, og ellers medvirket på innspillinger med blant andre Bendik Hofseth, Storytellers (Egil Kapstad, Jan Erik Vold og andre) og Karin Krog og Manu Katché. Dessuten har han skrevet musikk til en rekke kortfilmer og fjernsynsprogrammer. Young ble tildelt Gammleng-prisen i 2003.

Utvalgt diskografi

  • This Is You (1995)
  • Pieces Of Time (1997)
  • Evening Falls (2004)
  • Sideways (2007)
  • Forever Young (2014)

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg