Quocca, quokka eller korthalewallaby, Setonix brachyurus,pungdyrart i kengurufamilien. Kroppen er liten og tettbygd med kort hale, vekt 2–5 kg. Pelsen er gråbrun. Utbredt i den sørvestlige delen av Australia. Har gått kraftig tilbake i antall.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.