Snøgås, fugleart i andefamilien. Litt mindre enn grågås, og skinnende hvit med svarte vingespisser. Hekkefugl i Øst-Sibir, Nord-Amerika og Nord-Grønland. Økende antall observasjoner i Norge fra og med 1970-årene har bakgrunn i at flere parkfugler forviller seg. Arten hekker f.eks. fritt i Oslo-området. Trekk- og streiffugl.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.