Notam - musikkorganisasjon

Notam er et kompetanse- og ressurssenter for utvikling og bruk av ny teknologi i musikk- og kunstlivet i Norge. Senterets kjerneområder er å yte hjelp til skapende arbeid, forskning og utvikling, utdanning og formidling. Samarbeid med organisasjoner i inn- og utland utgjør en sentral del av Notams virksomhet, blant annet bidrar senteret årlig med produksjoner til Ultima Oslo Contemporary Music Festival.

Faktaboks

Etymologi

forkortelse for Norsk nettverk for Teknologi, Akustikk og Musikk

Også kjent som

Norsk senter for teknologi i musikk og kunst

NoTAM (Norsk nettverk for Teknologi, Akustikk og Musikk) ble etablert i 1992 under Universitetet i Oslo, og fikk status som selvstendig stiftelse i 2001. I 2008 ble navnet endret til Notam – norsk senter for teknologi i musikk og kunst.

Notam holder til på Myrens Verksted i Sandakerveien 24 D i Oslo, og disponerer tre lydstudioer, elektronikkverksted, flere prosjektrom og arbeidslokaler. I 2017 bestod den faste staben av fem årsverk fordelt på åtte stillinger, med flere ressurspersoner engasjert på prosjektbasis.

Senteret driftes i hovedsak med offentlige midler fra Norsk kulturråd, samt egeninntjening basert på kursvirksomhet, tjenesteyting, billettsalg og egenandel fra brukerne. Christian Blom har vært daglig leder siden 2017.

Stiftere

Eksterne lenker

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg