Svarthodeviftestjert
Av /via Encyclopedia of Life.
Lisens: CC BY NC 4.0

Svarthodeviftestjert er en middels stor spurvefugl i viftestjertfamilien som finnes på Filippinene.

Faktaboks

Vitenskapelig navn
Rhipidura nigrocinnamomea
Beskrevet av
Hartert, 1903

Som voksen veier den rundt 13 gram.

Arten er knyttet til tropisk fjellskog. Den lever av virvelløse dyr (invertebrater) den fanger i skogen og i busker.

Les mer i Store norske leksikon

Faktaboks

Vitenskapelig navn
Rhipidura nigrocinnamomea
Artsdatabanken-ID
181647

Kommentarer

Kommentarer til artikkelen blir synlig for alle. Ikke skriv inn sensitive opplysninger, for eksempel helseopplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Det kan ta tid før du får svar.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg