Christmassule, fugleart i sulefamilien. Hekker i dag utelukkende på Christmasøya i Det indiske hav, men var tidligere utbredt på en rekke øyer i dette området. Totalbestanden teller mindre 5000 fugler. Har tilhold i Det indiske hav sør for Java utenom hekkesesongen.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.