Svartsteinskvett, fugleart i trostefamilien. Begge kjønn er så å si helt svarte med hvitt halefelt og over- og undergump. Den er vel så stor som dompap. Hekker i steinet terreng i Sørvest-Europa og Nordvest-Afrika. Ikke med sikkerhet påtruffet i Norge.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.