Kaskadeand, fugleart i andefamilien. And som lever i strie elver og bekker i høyereliggende strøk på New Zealand. Har et spesialisert nebb som brukes til å få tak i insekter og annen føde på steiner under vann. Totalbestanden omfatter 2000–4000 individer.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.