Palmitos Park

En orangutang nyter gode dager i Palmitos Park på Gran Canaria.

.
Lisens: fri

Palmitos Park er en fuglepark på Gran Canaria, Kanariøyene. Parken ligger i et subtropisk dalområde omkring 10 km nord for turistområdene i Maspalomas, sør på øya. Parken dekker et areal på 200 daa i svært naturskjønne omgivelser med mer enn 1000 palmer og et rikt utvalg kaktusarter. Parken har ca. 1500 fugler i alle arter, størrelser og farger. Det er også et utvalg andre dyr, spesielt reptiler. Siden 2010 er det også kommet til et større delfinarium. Parken inneholder også et akvarium og en orkidéhage.

Ved den store skogbrannen på Gran Canaria sommeren 2007 gikk store deler av parken tapt. Alle fugler og dyr ble sluppet fri og 95 % overlevde. Ca. 90 % kom tilbake til parken. Parken åpnet igjen i august 2008 etter omfattende gjenoppbygging og fornyelse.

Parken er åpen alle dager i uken. Til faste tider arrangeres det flere ganger daglig delfinshow og show med rovfugler, eksotiske fugler og papegøyer. For å komme seg til Palmitos Park går det egne bussruter fra San Agustín/Playa del Inglés og fra Puerto Rico om Faro de Maspalomas.

Eksterne lenker

Parkens hjemmeside

Kommentarer (2)

skrev Arvid Børretzen

.. i parken.Eg brukar å vitja han omlag annan kvart år og føler at vi vert betre kjende med kvarandre etter kvart. Arvid

svarte Knut A Rosvold

Ja, enten nyter han tilværelsen, eller så kjeder han seg. Jeg tror det første.Knut

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg