Sørhavsterne, fugleart i ternefamilien. Ligner rødnebbterne og er vanskelig å skjelne fra denne. Hekker på øyer i den subantarktiske og den antarktiske sonen og på Den antarktiske halvøy. Opptrer nord til kystene av Sør-Afrika og det sørøstlige Sør-Amerika utenom hekkesesongen.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.