Granjerpe, fugleart i skogshønsfamilien. Størrelse omtrent som vår jerpe. Hannen har svart underside. Forekommer i de nordlige deler av Nord-Amerika. Lever hovedsakelig av barnåler fra gran.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål til artikkelen? Skriv her, så får du svar fra fagansvarlig eller redaktør.

Du må være logget inn for å kommentere.