Kanelsanger er en middels stor spurvefugl i sumpsangerfamilien som har sin naturlige utbredelse i Afrika sør for Sahara.

Faktaboks

Vitenskapelig navn
Bradypterus cinnamomeus
Beskrevet av
(Rüppell, 1840)

Som voksen veier den rundt 18 gram.

Arten er knyttet til tropisk fjellskog og fuktig tropisk buskmark. Den lever av virvelløse dyr (invertebrater) den fanger på bakken.

I løpet av hekkeperioden legger den som oftest to egg.

Les mer i Store norske leksikon

Faktaboks

Vitenskapelig navn
Bradypterus cinnamomeus
Artsdatabanken-ID
182961

Kommentarer

Kommentarer til artikkelen blir synlig for alle. Ikke skriv inn sensitive opplysninger, for eksempel helseopplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Det kan ta tid før du får svar.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg