Faktaboks

Jet Set
Uttale
jett sett
.
Lisens: Begrenset gjenbruk

Jet Set er magasinet for kadetter ved Luftkrigsskolen i Trondheim. Bladet har eksistert siden 1987, utgis tre ganger i året og er drevet av kadetter ved skolen på frivillig basis.

Jet Set oppsto etter et ønske fra kadettene om å forbedre kommunikasjonen mellom de to avdelingene KS I og KS II. Siden den gang har bladet utviklet seg i takt med endringene i både Luftforsvaret og Forsvaret forøvrig. I dag er kadettmagasinet et både formelt og uformelt talerør og kanal inn i viktige fora i Forsvaret.

Funksjon

Magasinet er Kadettsamfunnets ansikt utad, og skal adressere temaer relatert til kadettene og livet ved skolen eller tjenesten. Temaene kan omhandle undervisnings- og utdanningsmessige forhold, faglige artikler og temaer knyttet til aktiviteter og hendelser i Kadettsamfunnet, Luftkrigsskolen eller sågar Luftforsvaret. Bladets papirutgave har et mindre opplag og distribueres til hele Luftforsvaret, et utvalg av stasjoner i Sjøforsvaret, Heimevernet og Hæren. Papirutgaven kommer med fra 3 til 4 utgaver i året.

Les mer i Store norske leksikon

Eksterne lenker

Kommentarer

Kommentarer til artikkelen blir synlig for alle. Ikke skriv inn sensitive opplysninger, for eksempel helseopplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Det kan ta tid før du får svar.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg