Jet Set

.
Lisens: Begrenset gjenbruk

Jet Set er magasinet for kadetter ved Luftkrigsskolen i Trondheim. Bladet har eksistert siden 1987, utgis tre ganger i året og er drevet av kadetter ved skolen på frivillig basis.

Faktaboks

uttale:
jett sett

Jet Set oppsto etter et ønske fra kadettene om å forbedre kommunikasjonen mellom de to avdelingene KS I og KS II. Siden den gang har bladet utviklet seg i takt med endringene i både Luftforsvaret og Forsvaret forøvrig. I dag er kadettmagasinet et både formelt og uformelt talerør og kanal inn i viktige fora i Forsvaret.

Funksjon

Magasinet er Kadettsamfunnets ansikt utad, og skal adressere temaer relatert til kadettene og livet ved skolen eller tjenesten. Temaene kan omhandle undervisnings- og utdanningsmessige forhold, faglige artikler og temaer knyttet til aktiviteter og hendelser i Kadettsamfunnet, Luftkrigsskolen eller sågar Luftforsvaret. Bladets papirutgave har et mindre opplag og distribueres til hele Luftforsvaret, et utvalg av stasjoner i Sjøforsvaret, Heimevernet og Hæren. Papirutgaven kommer med fra 3 til 4 utgaver i året.

Ekstern lenke

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg