Jet Set er magasinet for kadetter ved Luftkrigsskolen i Trondheim. Bladet har eksistert siden 1987, utgis tre ganger i året og er drevet av kadetter ved skolen på frivillig basis.

Jet Set oppsto etter et ønske fra kadettene om å forbedre kommunikasjonen mellom de to avdelingene KS I og KS II. Siden den gang har bladet utviklet seg i takt med endringene i både Luftforsvaret og Forsvaret forøvrig. I dag er kadettmagasinet et både formelt og uformelt talerør og kanal inn i viktige fora i Forsvaret.

Magasinet er Kadettsamfunnets ansikt utad, og skal adressere temaer relatert til kadettene og livet ved skolen eller tjenesten. Temaene kan omhandle undervisnings- og utdanningsmessige forhold, faglige artikler og temaer knyttet til aktiviteter og hendelser i Kadettsamfunnet, Luftkrigsskolen eller sågar Luftforsvaret. Bladets papirutgave har et mindre opplag og distribueres til hele Luftforsvaret, et utvalg av stasjoner i Sjøforsvaret, Heimevernet og Hæren. Papirutgaven kommer med fra 3 til 4 utgaver i året.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.