Faktaboks

Finn.no

Finn

Offisielt navn
FINN NO AS
Organisasjonstype
Aksjeselskap
Forretningsadresse
Oslo
Daglig leder
Bjørn Eddie Sjølie
Styreleder
Christian Halvorsen
.
Lisens: Begrenset gjenbruk

Finn.no er Norges største markedsplass på nett og ble grunnlagt i 2000 som en videreføring av en felles annonseportal for regionavisene. Finn.no driver annonseformidling og andre tjenester for kjøp og salg for privatpersoner og bedrifter, innenfor blant annet eiendom, arbeidsstillinger, kjøretøy, båter, bruktmarked, småjobber, reise med mer.

I 2021 ble over 14 millioner annonser publisert og markedsplassen hadde cirka 18 milliarder sidevisninger, som gjør Finn.no til et av Norges mest besøkte nettsteder hvert år.

Største eier av Finn.no er Schibsted ASA. Selskapet Finn.no AS hadde i 2021 en omsetning på cirka 2,3 milliarder kroner og omtrent 530 ansatte.

Les mer i Store norske leksikon

Eksterne lenker

Faktaboks

Finn.no
Sektorkode
2100 Private aksjeselskaper mv.
Næringskode(r)
63.120 Drift av web-portaler

Kommentarer (2)

skrev Erling Husøy

Hva med å endre tittelen til FINN.no, slik som selskapet selv skriver det og egentlig har hett siden 1997?

skrev Tomaris Semet

Hei!
Takk for innspill. Vi prøver etter beste evne å unngå logospråk, og i dette oppslaget har vi vurdert det som redaksjonelt riktig å skrive Finn.no og ikke FINN.no. Mvh Tomaris i redaksjonen.

Kommentarer til artikkelen blir synlig for alle. Ikke skriv inn sensitive opplysninger, for eksempel helseopplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Det kan ta tid før du får svar.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg