Steppehøne, fugleart i sandhønsfamilien. Størrelse som en liten ringdue, brunspraglet og gulbrun med svart buk. Den har korte ben med fjærkledde tarser og tær, og to lange og spisse styrefjær. Utbredt i Sentral-Asia og invaderte Norge i stort antall noen ganger før 1889. Er også sett i Nord-Trøndelag i 1990.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.