Gapenebb, og A. oscitans,to fuglearter i storkefamilien. Den første finnes i tropisk Afrika, den andre i Sør-Asia. Artene kjennes på at nebbhalvdelene bare møtes i spissen og i den indre halvdelen av nebblengden. Oftest aktive om natten. Lever bl.a. av snegler.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.