Storker, fuglefamilie i ordenen storkefugler. Omfatter 19 arter, hvorav to i Europa (stork og svartstork). De er store, langhalsede fugler med lange ben og langt nebb. Kjønnene er like. De holder bena og halsen strukket ut under flukt. Lever hovedsakelig i fuktig terreng, der de livnærer seg av animalsk føde. Hekker i kolonier eller parvis forholdsvis høyt i terrenget – i et tre, på klipper eller hustak.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.