Fagbokforlaget, ble etablert i 1992 i Bergen av Arno Vigmostad og Arnstein Bjørke. Forlaget utgir for det meste lærebøker for høyere utdanning og tidsskrifter. Fagbokforlaget produserer og utgir ti tidsskrifter. Omsetningen i 2016 var rundt 300 millioner kroner.

Faktaboks

Også kjent som

Fagbokforlaget Vigmostad & Bjørke

Fagbokforlaget er en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke i Bergen. Arno Vigmostad er forlegger og daglig leder. Fagbokforlaget holder til i Bergen, men har også et kontor i Oslo.

Eierskap

Fagbokforlaget samlet fra januar 2009 selskapene Fag og Kultur, Økonomiforlaget, Grieg Multimedia og Migranorsk i det nye Fagbokforlaget. I 2012 ble Samlaget Utdanning kjøpt av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke, og utgivelsene ble samlet i Fagbokforlaget. Samme år ble Tun Forlag AS kjøpt fra Tun Media, og utgivelsene ble delt mellom Fagbokforlaget og Forlaget Vigmostad & Bjørke.

Eksterne lenker

Kommentarer

Kommentarer til artikkelen blir synlig for alle. Ikke skriv inn sensitive opplysninger, for eksempel helseopplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Det kan ta tid før du får svar.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg