Faktaboks

Hyperion
Offisielt navn
HYPERION - NORSK FORBUND FOR FANTASTISKE FRITIDSINTERESSER
Organisasjonstype
Forening/lag/innretning
Forretningsadresse
Oslo
Stiftet
19.02.2002
Daglig leder
Emilie Efe Åm
Styreleder
Mathias Jørgensen

Hyperion – Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser (N4F) er en norsk organisasjon som ble stiftet i 2002 for å samle alle fantasirike hobbyer og interesser i et stort og slagkraftig forbund. Hyperion er basert på et frivillig og ikke-kommersielt grunnlag, og er en partipolitisk og religiøst uavhengig interesseorganisasjon.

Hyperion er en paraply- og støtteorganisasjon for andre foreninger som organiserer rollespill, datatreff, sci-fi-samlinger, og lignende for sine medlemmer. Hyperion arbeider med å aktivisere og engasjere medlemmene via arrangementer, kurs, foredrag og sosiale aktiviteter arrangert av medlemsforeningene og forbundet sentralt, og bidrar med økonomiske, administrative og menneskelige ressurser til medlemsforeningene.

Hyperion skal også tilstrebe samarbeid med lignende organisasjoner i andre land, med spesielt fokus på Norden og Europa.

Faktaboks

Hyperion
Sektorkode
7000 Ideelle organisasjoner
Næringskode(r)
94.991 Aktiviteter i andre interesseorganisasjoner ikke nevnt annet sted

Kommentarer

Kommentarer til artikkelen blir synlig for alle. Ikke skriv inn sensitive opplysninger, for eksempel helseopplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Det kan ta tid før du får svar.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg