folkekjøkken

Folkekjøkken, institusjon med formål å produsere og selge nærende og rimelig mat. Det første folkekjøkkenet ble opprettet i Trondheim i 1845 og fikk senere navnet Trondhjems Dampkjøkken. Fra 1914 og utover opprettet flere kommuner folkekjøkken med utsalg.

Les mer i Store norske leksikon

Kommentarer (2)

skrev Egon Olsen

Død lenke til artikkel om Christiania Dampkjøkken A/S.

svarte Anne Marit Godal

Hei!Vi endrar mange ting i koden for tida. Då dukkar mystiske feil opp, som den du har oppdaga. Artiklen er altså her inne, men kjem ikkje opp fordi han inneheld skråstrek i A/S. Så snart vi har lansert nytt interaksjonsdesign om ei vekes tid vil vi grave oss ned i kode for å finne ut av den mystiske skråstreken.

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg