Omslag til bildeboka «Jeg er Døden» (2016)
Bildeboka Jeg er Døden (2016) vant Gull i Visuelt i kategorien barnebøker 2016. Illustrasjonene er utført av Marine Schneider. Design av Svein Størksen og tekst av Elisabeth Helland Larsen. Utgitt av Magikon Forlag.
Av /Magikon Forlag.

Visuelt er navnet på en årlig norsk konkurranse innen visuell kommunikasjon utført av profesjonelle formgivere og studenter. Konkurransen er Norges største innen fagfeltet, og ble første gang gjennomført i 1993. Visuelt arrangeres av organisasjonen Grafill, og i forbindelse med prisutdelingen er det hvert år også en festival med seminarer, workshops og utstilling med mer.

Fire fagkategorier blir vurdert i konkurransen:

Hver av fagkategoriene er igjen inndelt i flere underkategorier som det er mulig å søke på. De innsendte forslagene blir vurdert og premiert av en fagjury. I tillegg deles Best of Show-prisen, Hedersprisen fra IxDA og Klassikerprisen ut. Sistnevnte er en ærespris som tildeles en utøver som har holdt høy faglig kvalitet og vært av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Les mer i Store norske leksikon

Eksterne lenker

Kommentarer

Kommentarer til artikkelen blir synlig for alle. Ikke skriv inn sensitive opplysninger, for eksempel helseopplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Det kan ta tid før du får svar.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg