Sara Blædel

Sara Blædel er en dansk krimforfatter, forlegger og redaksjonssjef.

Debuterte som forfatter i 2004 med kriminalromanen Grønt Støv med kriminalassistent Louise Rick og journalisten Camilla Lind som etterforskere.

Hun har startet et rent krimforlag "Sara B.", hvor flere av bøkene hennes er utgitt.

Bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. Flere er oversatt til norsk, Grønt støv, Kall meg prinsesse, Bare et liv, De glemte pikene.

Tidligere bøker oversatt til norsk: "Grønt støv" 2006 / "Kall meg Prinsesse"

Bibliografi

  • Grønt støv (2004)
  • Kald mig prinsesse (2005)
  • Kun ét liv (2007)
  • Aldrig mere fri (2008)
  • Hævnens gudinde (2009)
  • Dødsenglen (2010)
  • De glemte piger (2011)

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg