Thomas Wærner, hundekjører innen langdistanse sledehund som tidligere drev Berserk kennel ved Synnfjell i Nord-Torpa sammen med Birgitte Næss. Hunder: Schonner, Dina og Taco. Trekkhundklubb: Torpa IL.

Thomas Wærner tok VM-bronse i sledehundkjøring 600 km i 2011. Han vant Finnmarksløpet FL1000 i 2013 og tok bronse under Femundløpet FL600 i 2013 (NM). Han ble ranket som Norges beste hundekjører i 2013 og har totalt 6 internasjonale medaljer. I Iditarod 2015 samarbeidet han med Robert Sørlie og tok 17.-plass.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

6. mai 2013 skrev Kine Skår

Hei! Det nærbildet i teksten som skal være av Thomas er jeg nesten 150 % sikker på at det er feil. Mannen på bildet er hundekjører Bjørnar Andersen...

6. mai 2013 skrev Svein Askheim

Hei! Takk for kommentar, jeg skal prøve å finne et annet bilde. mvh Svein

16. mai 2013 svarte Georg Kjøll

Hei Svein. Det står ikke noen informasjon om opphavsrett på bildet som ligger der nå. Det er en forutsetning for bildebruk i artikler at det kommer klart fram hvem som eier åndsverket, så det må spesifiseres om du skulle finne en ny illustrasjon. For generell info, se her: http://lillenorske.wordpress.com/2011/05/30/riktig-bildebruk/Men si ifra om det er uklart, så kan vi ta en gjennomgang.Alt godt fra Georg

18. juni 2013 svarte Georg Kjøll

Jeg har fjernet bildet nå, siden det var et brudd på opphavsrett slik det lå ute. Georg

21. juni 2017 svarte Morten Rønseth

Taco står hjemme i bakgården hos meg, så om dere ønsker bilde av henne, si bare i fra :-)
Thomas er forresten skilt fra Birgitte.

21. juni 2017 skrev Svein Askheim

Kjempebra hvis du vil laste opp bildet her så skal jeg godkjenne forutsatt at du har tatt bildet selv og fyller inn dette i registeret. Eventuelt maile det. På forhånd takk.

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.