Kunstnernes Informasjonskontor, norsk dokumentasjons- og formidlingssenter for profesjonelle norske samtidskunstnere - billedkunstnere, fotografer og kunsthåndverkere. KIK ble opprettet i Oslo 1986 av Billedkunstfaglig Sentralorganisasjon (BKS) og Norske Kunsthåndverkere. Kontoret publiserte informasjon om billedkunstnere, fotografer og kunsthåndverkere, samt illustrasjonsmateriale av deres arbeider, på papir og fra 2005 på nett. KIKs virksomhet opphørte fra 2010 på grunn av usikkerhet rundt videre finansiering.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

17. januar 2012 skrev Kjersti Lie

Tror du bør oppdatere informasjonen. KIK er nedlagt, såvidt jeg har forstått. Du bør også slette "Anbefalt lenke" - som nå går til Kristiansand Ishockeyklubb.

17. januar 2012 svarte Georg Kjøll

Hei Kjersti. Takk for innspill og at du sier fra om den utdaterte artikkelen. Jeg har nå oppdatert artikkelteksten slik at den tar med at KIK ble avviklet i 2010, og slettet (den mindre relevante) lenken til Kristiansand Ishockeyklubb.

Vi i den nye redaksjonen er i ferd med å foreta en omfattende restrukturering av fagområdene under kunstvitenskap, og håper dette vil gjøre at det blir lettere å oppdage om det finnes flere slike klare mangler og utdaterte artikler hos oss.

I den forbindelse trenger vi også flere fagansvarlige som kan ta ansvar for ulike underkategorier, så det er bare å melde fra hvis du vet om noen som kan være interessert i å hjelpe oss her!

Med vennlig hilsen,

Georg Kjøll
Redaktør

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.