Støttenner, hjørnetenner eller fortenner som er omdannet og forlenget til mer eller mindre fremoverrettede hugg- eller støtvåpen. Forekommer hos noen pattedyr, bl.a. elefanter, villsvin, vortesvin, hvalross, narhval og enkelte små hjortedyr som f.eks. topphjort og vannrådyr.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.