Skogsvin, partået klovdyrart i svinefamilien. Pelsen er brun med svart bust. Dyret har ansiktsvorter. Kroppslengde 130–210 cm, hale 30–45 cm, vekt 130–275 kg. Forekommer i tropisk skog og kantsoner mellom skog og gressmark. Utbredt i Sentral-Afrika og deler av Øst- og Vest-Afrika.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.