sifakaer

Silkesifakaen er en av verdens mest utrydningstruede arter.
Av .
Lisens: CC BY SA 3.0

Sifakaer er en primatslekt i maki- og lemurfamilien. Den omfatter to arter av indrier.

Faktaboks

Også kjent som
Propithecus

De er middelsstore dyr med pels som varierer fra hvitt, brunt og rødt til svart. Vekt 3,5–8 kg. Sifakaer forekommer i løvskoger på Madagaskar.

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg