Scampi, små sjøkreps. Halene stekes, frityrkokes eller kokes.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

23. juli 2016 skrev Terje Dørumsgaard

Bare helt kort: Scampi er norsk sjøkreps, "ikke bare små men store og" heter det vel et sted. Kan god legge inn riktig info om scampi, men det ser ikke ut til at det nytter.

1. august 2016 svarte Guro Djupvik

Hei Terje,
Takk for engasjementet, vi blir alltid glade når folk ønsker presis språkbruk i leksikonet. Som du ser, er det ingen som er fagansvarlig for fiskeretter akkurat nå, så den presise definisjonen av scampi som råvare må nesten vente til vi har en ekspert på plass. Vi tar med oss innspillene dine når artikkelen skal revideres.
Vennlig hilsen
Guro Djupvik i redaksjonen.

Har du spørsmål om artikkelen? Skriv her, så får du svar fra fagansvarlig eller redaktør.

Du må være logget inn for å kommentere.