Slvgibbon er en primatart i gibbonfamilien.

Pelsen er sølvgrå med noe mørkere bryst og lue. Vekt er opptil 5,9 kg.

Sølvgibbonen forekommer på Java. Arten er utrydningstruet. 

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.