Rødhodeand, fugleart i andefamilien. Stor som stokkand. Hannen ligner taffeland, men er større og har rødt nebb. Hekker spredt flere steder i Europa og østover i Asia. Observert 14 ganger her i landet, senest i Buskerud 1996.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.