Pariahund, herreløs, forvillet tamhund særlig i Afrika og Sør-Asia. Opptrer i flokker i og nær byer og landsbyer og lever av avfall og åtsler, og virker derved som et slags renovasjonsvesen.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.