Middelhavsspurv, fugleart i spurvefamilien. Ligner gråspurv, men hannen har brun isse og svart strupe og bryst, foruten svarte flekker på kroppssidene og ryggen. Ungfuglen og hunnen ligner hunn av gråspurv. Hekker ofte i kolonier i trær. Forekommer i middelhavsområdet og i Sørvest-Asia, samt i Makaronesia. Påtruffet to ganger her i landet per 2002, i 1988 og 1990.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.