Middelhavsmåke, fugleart i måkefamilien. Ligner gråmåke, men er mindre (lengde 49 cm) og har grå- eller grønnaktige ben og mørkerødt nebb. Hekker utelukkende på noen øyer i Middelhavet, de fleste i Spania. Totalbestanden er på i underkant av 20 000 hekkende par (1997).

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.