Isovaleraldehyd, fargeløs, flytende organisk forbindelse med sterk eplelukt. Finnes i appelsiner, sitroner, eukalyptus, med mer. Brukes blant annet i kosmetiske produkter. Kjemisk formel C5H10O.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.