indri

Indrier forekommer i et meget begrenset område på Øst-Madagaskar.
Av .
Lisens: CC BY NC SA 3.0

Indri er en primatart i familien indrier. Pelsen er svart og hvit, meget tett og silkelignende. Kroppen er opptil 70 centimeter lang, med en meget liten hale, cirka 3 centimeter. Bakbena er lange.

Faktaboks

uttale:
ˈindri
også kjent som:
Indri indri

Indrien lever i regnskoger i fjellstrøk. Den forekommer i et meget begrenset område på Øst-Madagaskar.

Les mer i Store norske leksikon

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg