Grønlandssteinskvett, underart av steinskvett, fugleart i trostefamilien. Noe større og med brunere underside enn nominatunderarten. Trekker gjennom det vestlige Europa fra hekkeområdene mellom det nordøstlige Canada og Grønland. Påtreffes ikke sjelden på trekkfuglstasjoner langs Nordsjøkystene, slik som på Utsira, Jæren og Lista.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål til artikkelen? Skriv her, så får du svar fra fagansvarlig eller redaktør.

Du må være logget inn for å kommentere.