Fjellspurv, snøfink, fugleart i spurvefamilien. Den er større enn gråspurv. Hannen har brun rygg, grått hode, svart strupe, hvit underside og svarte og hvite vinger. Hunnen har brunere hode og mindre hvitt i vingene. Standfugl som forekommer i høyfjellsstrøk i Sør-Europa og gjennom Asia. Ikke påtruffet her i landet (2003).

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål til artikkelen? Skriv her, så får du svar fra fagansvarlig eller redaktør.

Du må være logget inn for å kommentere.