Fetthalesauer, en gruppe tamsau, mest utbredt i Afrika og Asia. Fetthalesauer har sitt navn etter de betydelige fettavleiringene i halen, som kan veie opptil 10 kg. Den mest kjente av fetthalesauene er karakulsauen. Fetthalesauer synes i vesentlig grad å stamme fra argalisauen.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.