Er utbredt i Mellom-Europa, Danmark, Sør-Sverige og på De britiske øyer; enten som klappjakt eller som jakt med stående eller støtende hund. Jakt på fasan er i Norge tillatt i tiden 1.–15. oktober i hele landet.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål til artikkelen? Skriv her, så får du svar fra fagansvarlig eller redaktør.

Du må være logget inn for å kommentere.