Amazonasdelfin, hvalart i elvedelfinfamilien. Oversiden er gråblå, undersiden rosa. Kroppslengde 2–2,5 m, vekt 85–130 kg. Arten lever mest av fisk og er utbredt i Amazonas- og Orinoco-deltaene.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål til artikkelen? Skriv her, så får du svar fra fagansvarlig eller redaktør.

Du må være logget inn for å kommentere.