Afrikansk pygmémus, gnagerart i musefamilien. En av de minste gnagere, med en kroppslengde 42–82 mm, halelengde 28–63 mm og vekt 2,5–12 g. Den forekommer i tørre savanneområder i Afrika sør for Sahara.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om artikkelen? Skriv her, så får du svar fra fagansvarlig eller redaktør.

Du må være logget inn for å kommentere.