Tove Nedreberg er en norsk medieleder. Hun er fra 2008 administrerende direktør i Adresseavisen AS og i Adresseavisen Gruppen AS. Hun ble i 2016 valgt til styreleder i Mediebedriftenes Landsforening.

Nedreberg er også sentralt plassert i ledelsen av mediekonsernet Polaris Media ASA, der hun er stedfortreder for konsernsjefen.

Tove Nedreberg startet sin karriere i Adresseavisen ASA i 2003 som viseadministrerende direktør. Tidligere var hun blant annet budsjettsjef og økonomisjef i Norges Handels- og Sjøfartstidende AS, og økonomisjef og assisterende direktør i Aftenposten AS. Hun har også vært direktør i Det Norske Oljeselskap

Nedreberg er fra 2016 styremedlem i Norsk Filminstitutt, og fra 2017 styremedlem og medlem av arbeidsutvalget i Norsk Presseforbund. Hun har tidligere vært styremedlem i NHO Trøndelag. Fra 2016 til 2017 var hun styremedlem i oppdrettsselskapet SalMar ASA.

Hun ble i 2013 kåret til "Årets kvinnelige medieleder" av Medienettverket som er et forum for kvinnelige ledere i mediebransjen.

Tove Nedreberg tok i 1985 bachelorgraden i økonomi og administrasjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.