Toralf Kristian Bølgen, restauranteier, vinkelner og forfatter fra Tanum i Bærum.

Toralf Bølgen er utdannet klassisk gitarist og musikkpedagog. Han etablerte restaurantkjeden Bølgen & Moi i 1995 sammen med kokken Trond Moi.

Ost og vin. Kagge 2010.Med Trond Moi: Kjøtt og vin. Gyldendal 2008. Med Trond Moi: Fisk og vin. Gyldendal 2006. Med Trond Moi: Sopp. Gyldendal 2005. Med Mads Widén og Øivind Hånes: 100 viner og matopplevelser. Gyldendal 2004. Med Øivind Hånes, Mats Widén og Kenneth Hansen: Champagne - diva og dronning. Gyldendal 2003. Med Kjell Nupen, Kenneth Hansen, Bølgen & Moi Kristiansand, Knut Bry og Håvard Rem: Blå. Frost 2002. Med Mats Widén, Øivind Hånes og Kenneth Hansen: Bølgens vin. Gyldendal 2002. Med Trond Moi, Mats Widén, Øivind Hånes og Kenneth Hansen: Mat & Vin. Gyldendal 2001. Med Øivind Hånes, Mats Widén og Kenneth Hansen: Historien om Cognac, Calvados og Armagnac, fire nordmenn, heldige giftermål og verdens beste brennevinshus. Gyldendal 2001.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.