Toralf Kristian Bølgen, restauranteier, vinkelner og forfatter fra Tanum i Bærum.

Toralf Bølgen er utdannet klassisk gitarist og musikkpedagog. Han etablerte restaurantkjeden Bølgen & Moi i 1995 sammen med kokken Trond Moi.

Ost og vin. Kagge 2010.Med Trond Moi: Kjøtt og vin. Gyldendal 2008. Med Trond Moi: Fisk og vin. Gyldendal 2006. Med Trond Moi: Sopp. Gyldendal 2005. Med Mads Widén og Øivind Hånes: 100 viner og matopplevelser. Gyldendal 2004. Med Øivind Hånes, Mats Widén og Kenneth Hansen: Champagne - diva og dronning. Gyldendal 2003. Med Kjell Nupen, Kenneth Hansen, Bølgen & Moi Kristiansand, Knut Bry og Håvard Rem: Blå. Frost 2002. Med Mats Widén, Øivind Hånes og Kenneth Hansen: Bølgens vin. Gyldendal 2002. Med Trond Moi, Mats Widén, Øivind Hånes og Kenneth Hansen: Mat & Vin. Gyldendal 2001. Med Øivind Hånes, Mats Widén og Kenneth Hansen: Historien om Cognac, Calvados og Armagnac, fire nordmenn, heldige giftermål og verdens beste brennevinshus. Gyldendal 2001.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om artikkelen? Skriv her, så får du svar fra fagansvarlig eller redaktør.

Du må være logget inn for å kommentere.