Skrivesenteret

Artikkelstart

Skrivesenteret, Nasjonalt senter for skriveopplæring og skriveforsking, er et ressurssenter for skrivestimulering og opplæring i skriving som grunnleggende ferdighet i barnehage, grunnskole, videregående opplæring og lærerutdanning.

Faktaboks

Også kjent som

Nasjonalt senter for skriveopplæring og skriveforsking

Skrivesenteret skal bidra til at den nasjonale utdanningspolitikken blir iverksatt og gjennomført slik at alle barn, unge og voksne kan få en likeverdig og tilpasset opplæring av høy kvalitet i et inkluderende fellesskap.

Skrivesenterets oppgaver er implementering og bruk av Læreplanverket.

Senteret skal drive målrettet formidling av resultater fra forskning og forsøks- og utviklingsarbeid innenfor sitt ansvarsområde.

Rammeplan for barnehagenes innhold og oppgaver og nasjonale satsinger blant annet innenfor kvalitetsutvikling, vurdering og kompetanseutvikling skal være sentralt i arbeidet ved senteret.

Vertsinstitusjon er NTNU.

Eksterne lenker

Kommentarer (2)

skrev Trond Hedde Bergh

Takk for oppdatering til "Nasjonalt senter for skriveopplæring og skriveforsking" i brødteksten. Vennligst juster teksten i boksen i høyre marg på tilsvarende måte - Skrivesenteret er IKKE "også kjent som Nasjonalt senter for skriving i opplæringen". Vennlig hilsen Trond Hedde Bergh seniorkonsulent Skrivesenteret

svarte Mari Paus

Takk for kommentaren! Artikkelen er oppdatert. Vennlig hilsen Mari i redaksjonen

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg