Meek Mill (egentlig Robert Rihmeek Williams) er en amerikansk rapper fra Philadelphia, Pennsylvania. Han har utgitt tre album, hvorav andrealbumet Dreams Worth More Than Money (2015) gikk til topps på den amerikanske Billboardlisten.

Meek Mill var først en del av rapperen T.I. sitt plateselskap Grand Hustle der han ga ut en håndfull mikstapes. Han slo imidlertid først igjennom da han ble en del av Rick Ross sitt Maybach Music Group og fikk suksess med singelen «Tupac Back» og selskapets samlealbum Self Made Vol. 1 (2011). Dette ble fulgt opp med debutalbumet Dreams and Nightmares (2012) og senere Dreams Worth More Than Money (2015) og Wins & Losses (2017).   

Meek Mill har en bakgrunn som battlerapper, og har en rapstil som er høylytt, kompromissløs og aggressiv. Han er trygt plassert i Philadelphias tradisjon for gaterappere, med tekster som både gir realistiske skildringer av et liv i byens skyggeside og betraktninger om livet som nyrik.

Som en del av Maybach Music Group har Meek Mill vært med på å gi ut de tre samlealbumene Self Made Vol. 1-3 (2011 og 2013).  

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.