Meek Mill

Faktaboks

Meek Mill

egentlig Robert Rihmeek Williams

Født
6. mai 1987, Philadelphia, Pennsylvania, USA
29 June 2018
Av .
Lisens: CC BY SA 3.0

Artikkelstart

Meek Mill (egentlig Robert Rihmeek Williams) er en amerikansk rapper fra Philadelphia, Pennsylvania. Han har utgitt tre album, hvorav andrealbumet Dreams Worth More Than Money (2015) gikk til topps på den amerikanske Billboardlisten.

Karriere

Meek Mill var først en del av rapperen T.I. sitt plateselskap Grand Hustle der han ga ut en håndfull mikstapes. Han slo imidlertid først igjennom da han ble en del av Rick Ross sitt Maybach Music Group og fikk suksess med singelen «Tupac Back» og selskapets samlealbum Self Made Vol. 1 (2011). Dette ble fulgt opp med debutalbumet Dreams and Nightmares (2012) og senere Dreams Worth More Than Money (2015) og Wins & Losses (2017).

Rapstil

Meek Mill har en bakgrunn som battlerapper, og har en rapstil som er høylytt, kompromissløs og aggressiv. Han er trygt plassert i Philadelphias tradisjon for gaterappere, med tekster som både gir realistiske skildringer av et liv i byens skyggeside og betraktninger om livet som nyrik.

Maybach Music

Som en del av Maybach Music Group har Meek Mill vært med på å gi ut de tre samlealbumene Self Made Vol. 1-3 (2011 og 2013).

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg