Læringsmiljøsenteret

Artikkelstart

Læringsmiljøsenteret, Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning, er et nasjonalt senter som har som oppgave å drive målrettet forskning og å formidle resultater fra forskning om læringsmiljø.

Senteret skal bidra til å realisere statens satsinger i utdanningspolitikken og bistå nasjonale utdanningsmyndigheter med råd og tjenester i arbeidet med realisere nasjonal utdanningspolitikk innenfor sitt ansvarsområde. Senteret skal videre medvirke til kompetanseutvikling i sektoren og til kvalitet i læringsmiljøet for barn og unge i barnehage og i grunnopplæringen. Noen av oppgavene er å ha aktiv kontakt med relevante fagmiljøer og være orientert om internasjonal utvikling innenfor senterets arbeidsområder, ta initiativ til og bidra til å gjennomføre kvalitetsutviklingstiltak knyttet til pedagogisk virksomhet på sitt ansvarsområde.

Senteret skal i tillegg bidra til kompetanseutvikling og til at det lokalt blir arbeidet med å skape et læringsmiljø som fremmer faglig, personlig og sosial utvikling for barn og unge.

Vertsinstitusjon er Universitetet i Stavanger.

Eksterne lenker

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg