International Association of Schools of Social Work

International Association of Schools of Social Work, IASSW, er en internasjonal organisasjon for utdanninger i sosialt arbeid og for individuelle medlemmer.

IASSW arbeider for utvikling av utdanninger i sosialt arbeid, styrking av kvalitet i utdanningene, styrking av forskning og for å fremme internasjonalt samarbeid gjennom stipend og finansiering av prosjekter.

IASSW har konsultativ status i FN og deltar som en NGO i FNs aktiviteter i Genève, Wien og New York. Gjennom sitt arbeid i FN og andre internasjonale organisasjoner representerer IASSW sosialarbeidsutdanninger på internasjonalt nivå.

IASSW har annethvert år årsmøte hvor det velges styre. Samtidig med årsmøtene er det en internasjonal forskningskonferanse. Denne har siden 2012 vært arrangert sammen med International Federation of Social Workers, IFSW, og International Council of Social Welfare, ICSW. I samarbeid med disse organisasjonene har IASSW utarbeidet en internasjonal definisjon av sosialt arbeid og andre sentrale dokumenter.

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg